Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
... ca la mama acasa
Pui fasolea peste noste in apa.
Adoua zi, fierbi fasolea din 3 ape si la a 4-a apa o lasi sa fiarba la foc mic cu 1,5 lingurita de sare (cu varf).
Separat tai marunt ceapa si o calesti; apoi pui morcovul si patrunjelul dati prin razatoare si ardeii taiati marunt si amesteci bine (si lasi 5 min la calit). Dupa, pui apa pana deasupra la legume si lasi la fiert; cand scade pui apa pana deasupra legumelor si lasi sa fiarba pana scade si ramane ca un sos gros; apoi pui pasta de rosii, amesteci si mai lasi 1 minut pe foc (dupa care iei cratita de pe foc).
Scurgi fasolea si o pui peste legume, si din apa scursa de pe fasole pui 1 cana peste legume si fasole si lasi 5 min la clocotit.
Intre timp, pregatesti apa cu faina (amesteci faina cu apa pana devine o smantama lichida) si o pui peste fasole amestecand continuu sa nu se faca cocoloase; tai si patrunjelul si il pui, amesteci si lasi 5 min pe foc.
La sfarsit pui foile de dafin.
Eu o mananc cu rosii presarate cu un pic de sare, e delicios. Pofta buna!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult